Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε

Η SPS παρέχει ακριβείς και αποτελεσματικές λύσεις ασφαλείας στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες σας ανεξαρτήτου επιπέδου δυσκολίας. Σε όλα αυτά συμβάλει η εμπειρία μας, οι γνώσεις μας, η άψογη εξυπηρέτησή μας και η συνεχόμενη ενημέρωση πάνω στο αντικείμενό μας.

Στη συνέχεια ακολουθεί ενδεικτική λίστα με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Στατικές φυλάξεις

Η σύγχρονη πραγματικότητα και οι αυξημένες ανάγκες των επιχειρήσεων έχουν αλλάξει τις απαιτήσεις στις επανδρωμένες υπηρεσίες φρούρησης. Στόχος της SPS είναι να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές.
Η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματίες φρουρούς ασφαλείας σε δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικές εγκαταστάσεις, κτιριακά συγκροτήματα, εμπορικά κέντρα , οι οποίοι διέπονται από επαγγελματισμό, ευγένεια και διάθεση εξυπηρέτησης. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται για να αναλάβει δύο πολύ σημαντικά καθήκοντα: το πρώτο συνίσταται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών και το δεύτερο είναι να ενεργήσει ως αντάξιος αντιπρόσωπος της επιχείρησής σας.
Το προσωπικό μας επιθεωρεί όλα τα συστήματα ασφαλείας δίνοντας άμεσες λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Παράλληλα, ενημερώνει με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, (προφορικά ή/και γραπτά), τις αρμόδιες υπηρεσίες, για οποιοδήποτε συμβάν. Όλοι οι ένστολοι φρουροί βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το πλήρως επανδρωμένο Κέντρο Επιχειρήσεων της SPS, το οποίο, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο, επιβλέπει, συντονίζει και συνδράμει το έργο του.

Περιπολούμενες φυλάξεις

Στην εποχή της αυξανόμενης εγκληματικότητας και ανασφάλειας οι κινητές περίπολοι αποτελούν μια οικονομικά αποδοτική και ευέλικτη λύση για την ασφάλεια μεγάλων εγκαταστάσεων και ευρύτερων περιοχών, αλλά και μια σημαντική δύναμη για την πρόληψη του εγκλήματος.
Κάθε μονάδα περίπολου της SPS αποτελείται από πλήρως εκπαιδευμένο, έμπειρο και ικανό προσωπικό. Οι περιπολίες είναι πεζές ή μηχανοκίνητες. Τα οχήματα είναι εφοδιασμένα με κατάλληλο εξοπλισμό επικοινωνίας και ασφάλειας, ώστε να επιτύχουν άριστο συντονισμό και αποτελεσματική δράση.
Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν επίσης, άμεση ανταπόκριση σε καταστάσεις συναγερμών, περίπολο εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου κτιρίων και εγκαταστάσεων, επιθεώρηση εισόδων, παραθύρων και θυρών για πιθανά σημάδια παραβίασης ή βανδαλισμού, ρύθμιση συναγερμών και συνοδείες πελατών και προσωπικού.
Οι κινητές μονάδες έχουν συνεχή παρουσία στους φυλασσόμενους επιχειρηματικούς και ιδιωτικούς χώρους, ενημερώνοντας τους πελάτες για όλα τα ασυνήθιστα περιστατικά, καθώς επίσης και για επισκέψεις που πραγματοποιούνται νύχτα, Σαββατοκύριακα ή κατά τη διάρκεια διακοπών και αργιών.
Το προσωπικό μας διενεργεί πλήρεις, προληπτικούς ελέγχους στις εγκαταστάσεις των πελατών για την ανίχνευση απειλών ή κινδύνων (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, διαρροή, κλοπή,παρανομη είσοδο και οποιαδήποτε άλλη όχληση), αντιμετωπίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κρίσιμες καταστάσεις.
Επίσης ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες για ύποπτα ή επικίνδυνα συμβάντα.

Ασφάλεια επιχειρήσεων

Η δημιουργία και η ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας απαιτεί ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον. Η σύγχρονη πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την έδρα της, μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρούς κινδύνους, οι οποίοι έχουν πάρει νέες και ολοένα και πιο βίαιες μορφές. Στα πλαίσια του γενικότερου κλίματος ανασφάλειας, το κλειδί για την μείωση των απειλών και τη διασφάλιση της επιχειρηματικής επιτυχίας και της εμπιστοσύνης των πελατών σας, είναι η ολοκληρωμένη προστασία υποδομών και προσωπικού με αποτελεσματική φρούρηση των εγκαταστάσεων και έλεγχο της πρόσβασης σε αυτές.
Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης φρουρούς, ειδικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους από κρατικούς φορείς, στον έλεγχο και την εποπτεία της διευρυμένης ζώνης ασφαλείας. Με τη μέθοδο αυτή εποπτεύεται καλύτερα ο περιβάλλων χώρος, ελέγχονται και εντοπίζονται οι παραβατικές συμπεριφορές, ΠΡΙΝ προλάβουν να εξελιχθούν σε απειλή και εμποδίζεται η διαρροή πληροφοριών που θα μπορούσαν να βλάψουν την επιχείρηση.
Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι όροι αδιαπραγμάτευτοι και έχουμε τη δυνατότητα να σας διασφαλίσουμε από όλους τους πιθανούς κινδύνους.

Επόπτες εισόδου

Οι επόπτες εισόδου της SPS είναι ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη, αρμόδια για την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού των επιχειρήσεων .
Αποτρέπουν έκρυθμες καταστάσεις και διασφαλίζουν την τάξη.
Κυριότερα καθήκοντα ενός επόπτη εισόδου:
• Έλεγχος εισιτηρίων και πρόσβασης
• Επιτήρηση εντός και εκτός εγκατάστασης με φυσική παρουσία ή και μέσω CCTV
• Διαχείριση πλήθους
• Διαχείριση κρίσεων και έκτακτων περιστατικών και παροχή Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με τις αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες.
Οι επόπτες εισόδου εργάζονται συνήθως σε ομάδες δύο ή περισσότερων ατόμων, ανάλογα με το μέγεθος της εγκατάστασης και του εποπτευόμενου χώρου. Διαθέτουν επίσης ράδιο-εξοπλισμό που τους κρατά σε διαρκή επαφή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον άριστο συντονισμό τους σε στιγμή κρίσης.

Φύλακες υποδοχής

Το προσωπικό, στις εισόδους επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, είναι η πιο άμεση και εμφανής παρουσία ασφαλείας Η SPS μπορεί να επιτύχει αυτή την ευαίσθητη ισορροπία, με την παροχή άριστα εκπαιδευμένων υπαλλήλων, οι οποίοι, αφ’ ενός επιλαμβάνονται της ασφάλειας της εισόδου στο κτίριο και αφετέρου αναλαμβάνουν χρέη επιχειρησιακής υποστήριξης, με την διαχείριση του τηλεφωνικού κέντρου, την καταγραφή των επισκεπτών και τη διατήρηση του ελέγχου της πρόσβασης στο κτίριο.
Η κατάρτιση των φρουρών μας περιλαμβάνει πλήρη σειρά σεμιναρίων σχετικών με τον έλεγχο πρόσβασης, τον έλεγχο χώρων και εγκαταστάσεων, την καλή χρήση προφορικού και γραπτού λόγου και επικοινωνιακές δεξιότητες.
Η ασφάλεια αρχίζει από την είσοδο και ένα καλά οργανωμένο γραφείο υποδοχής ενισχύει θετικά την συνολική εικόνα της επιχείρησης, ενώ μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστες εκπλήξεις και προβλήματα.

Υπηρεσίες ασφαλείας VIP (Σωματοφύλακες)

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει φυλάξεις υψηλών προσώπων με βασικό γνώμονα, την εμπειρία και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση όλων των συνεργατών μας, με απώτερο σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση όλων των πελάτων μας.
Στα χρόνια της εξέλιξης τα οποία διανύουμε και καθώς οι απαιτήσεις των Εταιρειών αλλά και των Φυσικών προσώπων τοποθετούν τον πήχη της παροχής υπηρεσιών πολύ ψηλά, το επάγγελμα του Σωματοφύλακα το οποίο για πολλά χρόνια υπήρξε αρκετά παρεξηγημένο, αν αναλογιστούμε την ευκολία με την οποία κάποιος μπορούσε να εργαστεί στο χώρο αυτό, χωρίς να πληροί ούτε τις βασικές προϋποθέσεις και μη έχοντας ούτε την κατάλληλη εκπαίδευση, περνάει πλέον σε νέα δεδομένα καθώς απαραίτητη προϋπόθεση και υποχρέωση της εταιρείας μας είναι να επιλέγει με πολύ υψηλά standards και διαδικασίες τους συνεργάτες της στο χώρο αυτό. Το ήθος, η επαγγελματική εκπαίδευση και κυρίως το καθαρό ποινικό μητρώο όλων των υπαλλήλων μας είναι βασική προϋπόθεση στις Συνεργασίες μας .
Προτεραιότητα μας η κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας, με μελέτη και σχεδιασμό του κάθε νέου project από το άρτια εκπαιδευμένο διευθυντικό προσωπικό της εταιρείας μας.

Τμήμα Άμεσης Επέμβασης και Διαχείρισης Περιστατικών

Το τμήμα άμεσης επέμβασης της SPS αποτελείται από ολιγομελείς ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο, σε καθημερινή βάση, για την άμεση διαχείριση των επειγόντων περιστατικών: σημάτων συναγερμού ή κλήσεων για παροχή βοήθειας.
Οι ομάδες αυτές αποτελούνται από υψηλά εκπαιδευμένα στελέχη, ικανά να δράσουν με ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία, παρέχοντας άμεση υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες αρχες τις Χώρας .
Η εκπαίδευση των μελών του τμήματος περιλαμβάνει πρώτες βοήθειες, πυρασφάλεια, αξιολόγηση κινδύνων, διαχείριση κρίσεων, έλεγχο χώρων, εγκαταστάσεων και οχημάτων, χρήση όπλων και αναγνώριση εκρηκτικών.

Μεταφορά χρημάτων και πολύτιμων αντικειμένων

Η SPS παρέχει υπηρεσίες σε όλες τις εταιρείες οικονομικών υπηρεσιών, τράπεζες, εμπορικές επιχειρήσεις, κρατικές υπηρεσίες, αλλά και σε κάθε άλλο φορέα (δημόσιο ή ιδιωτικό), που έχει ανάγκη για ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά, παραλαβή και παράδοση χρημάτων, τιμαλφών και χρεογράφων.
Οι διαδικασίες μεταφοράς, από το σημείο παραλαβής μέχρι την παράδοση πλαισιώνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, ακρίβεια και αξιοπιστία. Για την πρόληψη και αποτροπή πιθανών κινδύνων, προεπιλέγουμε και εκπαιδεύουμε με μεγάλη προσοχή τους υπαλλήλους μας, χρησιμοποιώντας την απαιτούμενη γνώση και υποδομή, ενώ υπάρχει συνεχής επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων της SPS, για τον καλύτερο συντονισμό και την παροχή βοήθειας στις ομάδες μεταφοράς.
Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, όπου οι συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες επικινδυνότητας έχουν άμεση επίδραση σε άτομα και επιχειρήσεις, η SPS αποδεικνύεται ένας πολύτιμος σύμμαχος. Το τμήμα συνοδείας προσώπων παρέχει υπηρεσίες σε πολιτικά πρόσωπα, Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, διασημότητες από τη βιομηχανία της τέχνης και των ΜΜΕ.
Η SPS παρέχει επίσης συνοδεία ορισμένου χρόνου, η οποία μπορεί να συνίσταται στη χρήση των υπηρεσιών μας για περιορισμένο χρονικό διάστημα: λίγους μήνες, κάποιες ημέρες ή και μερικές ώρες. Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας διαθέτει φρουρούς οι οποίοι είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στον έλεγχο και την εποπτεία της διευρυμένης ζώνης ασφαλείας.
Με τη μέθοδο αυτή, εποπτεύονται καλύτερα οι χώροι, ελέγχονται και εντοπίζονται ύποπτες συμπεριφορές και εμποδίζεται η διαρροή πληροφοριών που θα μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του πελάτη.
Εκτός από τις υπηρεσίες συνοδείας, η SPS δίνει τη δυνατότητα ελέγχου και αξιολόγησης των μέτρων ασφαλείας που ήδη έχετε. Υποβάλλοντας την προστασία σας σε μικρά τεστ, θα εντοπίσουμε και θα αναλύσουμε τις αδυναμίες του τρόπου με τον οποίο φυλάσσεται μέχρι σήμερα.
Οι επαγγελματίες που συγκροτούν τις ομάδες προστασίας προσώπων της εταιρείας μας, εκπαιδεύονται από αναγνωρισμένους φορείς.

Ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών για πελάτες υψηλών απαιτήσεων

Η SPS security services με 15 χρονια παρουσίας στο χώρο του VIP services είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των πιο υψηλών απαιτήσεων.
Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και με τεράστια εμπειρία τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό η SPS security services συνεργάζεται με
• Ξένες αποστολές (Πρεσβείες)
• Δίκτυα καταστημάτων τραπεζών
• Φύλαξη Υψηλών προσώπων
• Φύλαξη private yacht
• Luxury transfer safe services σε όλη την Ελλάδα
• Μεταφορά χρημάτων και πολύτιμων αντικειμένων

Η άριστη επιλογή του κατάλληλου προσωπικού ασφαλείας για την επάνδρωση όλων των θέσεων αλλά και ο επαγγελματισμός και η άμεση διαχείριση συμβάντων, κατατάσσουν της SPS security services μέσα στις καλύτερες και πιο ασφαλείς εταιρείες φύλαξης στην Ελλάδα.

VIP Μεταφορές και Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου


H SPS security services αναλαμβάνει τη μεταφορά σημαντικών προσώπων (VIP) με απόλυτη διακριτικότητα, πολυτέλεια αλλά και ασφάλεια από οποιαδήποτε σημείο.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ιδιαίτερη ανάγκη με επαγγελματισμό και απόλυτη συνέπεια.

Χρησιμοποιούμε πολυτελή οχήματα προσεκτικά επιλεγμένα τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού.

Διεύθυνση

Καλυψούς 4 
16675 Γλυφάδα

Επικοινωνία

Email: info@spssecurity.gr
Τηλέφωνο 1: 210 453 1900              
Τηλέφωνο 2: 210 453 1902  
Κινητό: 698 855 5333